Hírek / Közélet

Két éve tudott a Márki-Zay Péter vezette önkormányzat arról, hogy baj van a lezárt közétkeztetési konyhával

Január 19. 15:30 Közélet

Két éven keresztül, számtalan alkalommal jelezték a Márki-Zay Péter vezette önkormányzatnak, hogy a Serháztér utcai konyha tetőszerkezete azonnali cserét igényel, de a város vezetése mindig elutasította azt – írta közösségi oldalán Mucsi Tamás.

A város közétkeztetési cégének korábbi vezetője kifejtette, szakértői véleményeket, fényképeket és videókat is csatoltak az önkormányzatnak küldött megkeresésekhez, rendszeresen napirenden tartották az igazgatósági és vezetői megbeszéléseken, 2021 szeptemberében pedig a konyha dolgozói petíciót is írtak a szükséges munkálatok elvégzése érdekében.

A városvezetés válasza ennek ellenére mindig nemleges volt, ami azért is érthetetlen, mert a tető cseréjéhez szükséges forrás az intézmény rendelkezésére állt – tette hozzá Mucsi Tamás.

 A korábbi közétkeztetési vezető szerint mindenki tisztában volt azzal, hogy a tetőcsere elmaradása rövidesen a legrosszabb állapotokat fogja eredményezni a Serháztér utcai konyhában, ahol az időskorúak otthonának mintegy kétszáz lakója mellett közel ezer óvodás és iskolás napi menüjét készítik.

Fotó: Illusztráció


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner