Hírek / Közélet

Két hónapja még milliókkal segítette Vásárhely Mártélyt

Szeptember 16. 08:10 Közélet

Két hónapja még milliókkal támogatta Putz Anitát, Mártély korábbi polgármesterét Márki-Zay Péter, most viszont azt állítja, nem segíthet a vásárhelyiek pénzéből más településnek – mutat rá pénteki cikkében a Promenád24.

A lap emlékeztet: a vásárhelyi polgármester tavaly 8 millió 200 ezer forintot biztosított polgármesteri határozatban a vásárhelyi adófizetők pénzéből a Mártélyi Önkormányzatnak a Kavalkád megszervezésére, amit végül idén augusztus elején tartottak meg. A vásárhelyi önkormányzat az éppen az időközi választás hétvégéjére eső háromnapos programsorozat fő szervezője is volt, a fő szónoklatot is Márki-Zay tartotta.

Ambrus István, Mártély új polgármestere a héten kérte a vásárhelyi városvezetőtől, hogy a nehéz gazdasági helyzetre tekintettel engedje el Mártély 24 millió forintos tartozását, mert a község csődbe megy, ha ki kell fizetnie az összeget. A vásárhelyi polgármester azonban határozottan elutasította a kérést. A portál szerint ismét bebizonyosodott, hogy Márki-Zay Péternek csak a politikai érdekei mentén fontosak a mártélyiak.

Fotó: Promenád24


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner