Hírek / Egyéb/Archív

Kézikonzolt mutatott be a Razer

2022. október 17. 07:15 Egyéb/Archív | Szerző: Fazekas Gábor

A Nintendo Switch és a Steam Deck sikere újabb gyártót ösztönzött arra, hogy hordozható játékgéppel álljon elő.

A hétvége folyamán hivatalosan is bemutatkozott a Razer Edge, a perifériáiról ismert, de mindenfélével foglalkozó gyártó újdonsága, amiről még szeptember végén szivárgott ki szinte minden fontos infó. A gép annak a feltehetően szűk rétegnek szól, amelynek tagjai vakon bíznak az 5G kapcsolatban, de mivel Androidot is futtat, legrosszabb esetben játszhatunk rajta kontrollerrel irányítható mobiljátékokat és elérhetünk számos emulátort.

A Razer Edge-et egy Snapdragon G3x Gen 1 gamer processzor hajtja 3 GHz-es órajellel, ezt 8 GB RAM és 128 GB tárhely kíséri. A kijelző 6,8"-es, Full HD+ felbontású (2400x1800) AMOLED, 144 Hz-es frissítési sebességgel. Az energiáról egy 5000 mAh-s akkumulátor gondoskodik.

Kapható lesz belőle Wi-Fi-s változat is, de az 5G-s modell segítségével elvileg bárhonnan elérhetjük a felhő alapú szolgáltatásokat is, hivatalosan támogatja az Xbox cloud gaminget, a GeForce Now-t és a Steam Linket, amivel saját, otthoni gépünkről streamelhetünk.

Maga az eszköz egyébként egy tablet, amihez jár a Kishi V2 Pro mobil kontroller, mely külön is megvásárolható . Árat még egyelőre nem tudunk.

Forrás és kép: pcworld.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner