Hírek / Kultúra

Kilépett az Alan Wake sorozat showrunnere

2022. július 2. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Őszintén szeretnénk hinni abban, hogy az Alan Wake projektből egyszer valami vállalható fog kisülni, de sajnos van okunk aggódni - írja a GameStar.
 
Amikor az AMC lecsapott az Alan Wake adaptáció jogaira, egy pillanatra úgy tűnt, hogy minden sínen van. Ugyan a csatornával kapcsolatban sokan hangoztattak sokféle kritikát, az legalább biztosnak látszott, hogy végre beindult az évek óta tervezgetett meló.
 
Most úgy tűnik, hogy megint minden leáll egy időre. A sorozat feje, Peter Calloway otthagyta a projektet, mondván a beosztása ütközött az AMC terveivel.
 
A showrunner nélkül maradt széria stábja Calloway távozása után hirtelen két producerrel bővült. Jon Jashni, a Legendary Entertainment korábbi elnöke lesz a széria vezető producere, míg Jeff Ludwig, a Wigram Productions korábbi alelnöke szimplán producerként segít.
 
A gyártás most egy darabig áll, amíg az AMC megkeresi az új showrunnert. Tekintettel a csatorna múltjára (és az Alan Wake-re költött befektetésére), valószínűleg nem fogják sokáig pihenőn hagyni a stábot.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: Steam


next 5

A mi világunk

Hírek