Hírek / Kultúra

Kiválasztották az élőszereplős Az utolsó léghajlító-sorozat főszereplőit

2021. augusztus 12. 07:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Nem mondhatnánk, hogy zökkenőmentesen alakul a Netflix-re készülő Avatár - Aang legendája élőszereplős verziója, hiszen két évvel a bejelentése után tavaly kiderült, hogy a klasszikus animációs sorozat alkotói kiszálltak projektből a jól ismert kreatív nézeteltérésekre hivatkozva, a széria pedig azóta sem mozdult előre. Most azonban mintha mozgolódás támadt volna a sorozat háza táján.
 
Az AvatarNews, mely egy olyan nem hivatalos oldal, amely különböző információkat és spekulációkat gyűjt és közöl a sorozattal kapcsolatban, ugyanis hosszas kutatómunka után megtalálta, hogy a Netflix kiket is szerződtethetett le a széria négy főszereplőjének,  Aangnak, Katarának, Sokkának, és Zukónak a szerepére: Gordeon Cormiert, Kiawentiio Tarbell-t, Ian Ousley-t és Dallas Liut.
 
Az oldal néhány háttérinfót is szerzett a fiatal színészekről. Cormier 11 éves, és a 12 éves Aang szerepét kaphatta meg, aki feltűnt korábban a Netflixes Lost in Space és a Paramount+-os The Stand című sorozatában. Tarbell 14 éves, és a szintén ennyi idős Katara képében tűnhet fel, akit a szintén Netflixes Anne with an E. című sorozatban láthattuk.
 
Ousley 19 éves, aki Katara 16 éves bátyját, Sokkát játszhatja, míg Liu 20 éves, és ő lehet Zuko, a Tűz Népének tagja, aki antagonistaként indul a történetben. Bár hivatalos megerősítés nem történt a streamingszolgáltató felől a pletykát illetően, könnyen meglehet, hogy ez csak idő kérdése. És remélhetőleg hamarosan azt is megtudjuk, hogy mikor számíthatunk a széria érkezésére.

Forrás és kép: puliwood.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner