Hírek / Kultúra

Kojima stúdiója továbbra is együttműködik a PlayStation csapatával

Június 14. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Joggal merülhetett fel ez a kérdés a rajongókban, miután kiderült, hogy képbe került az Xbox Game Studios - írja a GameStar.
 
A tegnapi nap egyik legizgalmasabb bejelentése volt az, hogy a Kojima Productions az Xbox Game Studios brigádjával együttműködve egy olyan, felhő-alapú alkotáson dolgozik, amely várhatóan nagyon egyedi élménnyel fogja meglepni a játékosokat.
 
Ez akkor viszont azt jelentheti, hogy Hideo Kojima stúdiója maga mögött hagyta a Sony videojátékos részlegét? Szerencsére nem.
 
A stúdió a saját Twitter-oldalán megjelent posztban írt arról, hogy a közös projekt bejelentése után sokan szerették volna megtudni, hogy mi a helyzet a Sony Interactive Entertainmenttel való együttműködéssel. Ezt követően, még ugyanebben a bejegyzésben azt is megerősítették, hogy továbbra is nagyon jó partnerségben vannak a PlayStationnel is.
 
Ez alapján tehát úgy tűnik, hogy a kékeknek és a zöldeknek is készít egy-egy játékot a Kojima Productions. Erre utalhat az is, hogy Kojima korábban arról beszélt, két játékon is dolgozik. Az egyik állítólag egy nagy valami, a másik új és komoly kihívást jelent. Előbbi talán a Death Stranding folytatása lesz, aminek kiadásában ismét közreműködhet a Sony, utóbbi pedig jó eséllyel a tegnap bejelentett kaland.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép:Polygon


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner