Hírek / Kultúra

Közel kétszáz befejezést kínál a The Quarry

Április 28. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Ha jól keverjük a lapokat, akkor akár mindenkit megmenthetünk az Until Dawn fejlesztőinek újdonságában, a The Quarryban.
 
Az Until Dawn és a The Dark Pictures játékokat is jegyző Supermassive Games újdonsága, a The Quarry egy izgalmas tinihorror lesz kooperatív móddal és temérdek ismert arccal megbolondítva, amit akár csak filmként is élvezhetünk majd. A történet középpontjában egy nyári tábor áll, ahol kilenc különböző személyiségű fiatalt irányíthatva döbbenhetünk rá, hogy a helyiek nem feltétlenül rajonganak a bulizókért.
 
Persze nem a horrorfilmek kliséiből táplálkozó sztorin lesz a hangsúly, hanem a karaktereken, akiket többek között olyan színészek keltenek életre, mint David Arquette (Sikoly), Ariel Winter (Modern család), Brenda Song (A közösségi háló) Justice Smith (Pikach, a detektív), Ethan Suplee (A nevem Earl), Ted Raimi (Xena) és Lance Henriksen (A bolygó neve: Halál).  
 
A The Quarry rendezője, Will Byles nemrég az amerikai IGN-nek adott interjújában megosztott néhány érdekességet a játékról, például hogy 186 különböző befejezést érhetünk el, de hogy végül melyiket sikerül, az nyilván attól függ majd, hogyan döntünk a kilenc karakterrel kapcsolatos dolgokban. Egyikőjük sem lesz biztonságban, bármelyikük meghalhat vagy akár mindegyik életben is maradhat, csak rajtunk fog múlni. Byles szerint a The Quarry elágazó narratívája egy "matematikai rémálom" és horribilis mennyiségű adatot kell kezelnie a rendszernek hozzá.
 


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner