Hírek / Kultúra

Címkék

#horoszkóp

Különleges dolgot tartogat ez az időszak a csillagjegyeknek

Január 11. 08:20 Kultúra | Szerző: EgetoReka

Kos 03.21 - 04.20 Egy új szerelem, vagy a régi kapcsolata újra értelmezése teljesen felvillanyozhatja önt a mai napon. A váratlan fordulatot már reggel a zsigereiben érzi, ezért nem is csoda, hogy a legszebb ruhájában indul el otthonról. Talán maga sem érti, és kicsit túlzásnak is érzi, de be kell látnia, hogy éppen jól tette, amit tett. A szépség azonban nem minden: a szellemét is frissen kell tartania.

Bika 04.21 - 05.20 Jó hangulatban kezdi a napját, és ezt mások is észreveszik. Márpedig így sokkal könnyebben megy a munka is, az ügyintézés is. A felhangolódásban még segítségére lehet a muzsika is. Ha pedig ön még ért is a zenéhez, azaz játszani is tud valamilyen hangszeren, másokat és magát is boldoggá teheti azzal, hogy a játékával elvarázsolja őket és magát is. A rossz zenével azonban rosszul sikerülhet a hangolás…

Ikrek 05.21 - 06.21 Számos nehézségen és akadályokon van túl, ezért meg is érdemli, hogy mostantól kivirágozzon a kapcsolata. Akár egy új társ mellett, akár a régi mellett maradva, azonban mindenképpen hálásnak kell lennie az elszenvedett nehézségekért is. Ezekkel a tapasztalatokkal gazdagodva tud ugyanis most boldog lenni, mert értékelni is tudja mindazt a jót, amit a társától, vagy a társa által kaphat. Még ma mutassa ki a háláját!

Rák 06.22 - 07.22 Uralkodó bolygója a mai napon a kiegészítő jegyén halad át: ma a kedvesével teljesen egy hullámhosszra tud kerülni. Már régóta várt erre a pillanatra, és ha a távolság, vagy más fizikai tényező nem szól közbe, akkor nagy szavak kimondására kerülhet ma sor. Az sem baj persze, ha ehhez a legmegfelelőbb ruháját veszi fel, és jó, kellemes kisugárzású helyszínt is választ.

Oroszlán 07.23 - 08.23 Uralkodó bolygója tovább halad a Szaturnusztól a Plútó felé: egy érzelmi hullámvasútra hasonlít ez a nap. Egyik pillanatban még sziklaszilárdnak és eltökéltnek érzi magát, ám a következőben elveszti a higgadtságát, kiborul, kiabál, és a legszívesebben mindent felrúgna, felborítana, amit eddig létrehozott. Szerencsére idejében visszaáll a lelki egyensúlya. Végezzen mentális erősítő gyakorlatokat!

Szűz 08.24 - 09.22 A délelőtt folyamán nem éppen úgy sikerülnek a dolgai, mint azt eltervezte, de azért ne csüggedjen! Ez a mai nap éppen a rugalmasság próbatételét rója fel önnek. Fontos, hogy időben induljon el munkába, vagy bárhová, ahova mennie kell. A késlekedés ugyanis növelné a zavarodottságot, ugyanakkor a közlekedés sem fog egészen simán menni a mai napon. Ne feledje otthon úti okmányait!

Mérleg 09.23 - 10.23 Nem halogathat tovább bizonyos pénzügyi kérdéseket: tegyen lépéseket, mielőtt még elmúlik a kedvező lehetőség. A közös pénzügyek éppen úgy törődést és odafigyelést igényelnek, mint a saját pénzzel kapcsolatos dolgok. Az sem járható út ugyanis, hogy mindig ön vállaljon felelősséget minden költségért, ami amúgy az egész családot, lakóközösséget kellene hogy terheljen. Álljon a sarkára!

Skorpió 10.24 - 11.22 Változások állnak be a szerelmi életében, melyek hatására erősödik önbizalma, és a szíve is egészen kinyílik. A nagy szerelem ideje is eljöhet, ha ugyan már rég nem azzal él, akit annyira hőn szeret. Ám még egy régi kapcsolat is hozhat meglepetéseket! Kiderülhet, hogy mi vidítja fel igazán a társát, és az is, hogy ez önnek sincsen egyáltalán ellenére. A szexualitás terepén is volna mit felfedezniük.

Nyilas 11.23 - 12.21 Már egy ideje nyomaszthatja a lelkét, hogy nem érzi magát jól valamiben, ami egykor olyan fontos volt önnek. Az élet már csak ilyen: a változásokat el kell fogadni, és néha még elébük menni is érdemes lehet. A Jupiter csillaga most önt támogatja, hogy a szerencséjét, a boldogságát végre megtalálja. Néha még az is elég, ha átrendezi a lakását. Esetleg költözzön el olyan helyre, amit inkább otthonának érezne.

Bak 12.22 - 01.20 Fásultnak és közönyösnek érzi magát, ami annak a jele, hogy egy kis kikapcsolódásra van szüksége. Ha sokáig végzett ülőmunkát, akkor pedig egy kis mozgásra is. Válasszon a kedve és a hajlamai szerint! Menjen táncolni, súlyokat emelgetni, vagy akár sziklát mászni is. A társasági élet is feldobja. A legjobb a kettőt kombinálni: sportoljon csapatban! Vagy legalább szurkoljon a barátaival!

Vízöntő 01.21 - 02.18 Egy komolyabb pénzügyi tárgyalásra is sor kerülhet a mai napon: valamilyen befektetéssel, üzleti társulással vagy árusítással, esetleg jutalékos rendszerű közvetítéssel kapcsolatban. A legfontosabb, hogy a hitelességét őrizze meg! Amit ígér, azt tartsa is be, és ugyanezt várja el fordítva is. Ez esetben komolyan veszik, és hosszabb távon is szívesen üzletelnek majd önnel.

Halak 02.19 - 03.20 Végleg el kellene engednie a múltat, ha tovább akar lépni. Semmi esetre sem jó, ha haragot őriz a szívében. Akármit tett is önnel szemben valaki, azt nem jó felhánytorgatni és folyton erre emlékeznie. Ezzel önmagát akadályozza meg abban, hogy végre a jót is meglássa és értékelni tudja. Így végül pedig önmagát pörgeti bele a rosszba. Ma vegyen egy spirituális megtisztulási fürdőt – és lépjen tovább!

Forrás: blikk.hu

Címkék

#horoszkóp


next 5

A mi világunk

Hírek