Hírek / Közélet

Lázár János fórumán járt Orbán Viktor miniszterelnök Makón

2022. március 30. 07:48 Közélet | Szerző: Megyeri József

A háború a választások tétjét az egekbe emelte: április 3-án az ország, a családunk és a gyermekeink jövőjéről döntünk - mondta el Orbán Viktor Makón. A miniszterelnök Lázár János kedd esti fórumára látogatott el, ahol rövid beszédet mondott.

Kiemelte, továbbra is szeretne Lázár Jánossal dolgozni, ezért arra kérte a makóiakat, hogy menjenek el szavazni és támogassák az országgyűlési képviselőt a választáson. A kormányfő szerint Magyarország dolga, hogy segítsen a háború elől menekülőknek, de nem szabad hadviselő féllé válni, mert ezen a háborún mi magyarok semmit sem nyerhetünk, de mindent elveszíthetünk.

Orbán Viktor szerint, ha a baloldal győz, azonnal megkezdik a fegyverek szállítását, amivel célponttá tehetik az országot és elzárják az orosz gázt, valamint a kőolajat, ami a gazdaság összeomlásához vezethet. A kormányfő a gyermekvédelmi népszavazást sorsdöntőnek nevezte, és arra kért mindenkit, vegyen részt az április eleji választásokon. 

„Három nagy ügyről van szó: előre menjünk, vagy hátra, háború vagy béke, és mi lesz a családjainkkal, gyerekeinkkel. Egyenként is mind elég fontos, nemhogy így együtt. Ezért én arra kérek mindenkit, hogy mindannyian menjenek el választani és támogassák Lázár János képviselő urat, akivel szeretnék még sokáig együtt dolgozni” – tette hozzá Orbán Viktor.

Fotó: Lázár János Facebook-oldala


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner