Hírek / Közélet

Lázár János szerint Márki-Zay Péternek nincs más programja, csak a gyűlölet

2022. március 10. 13:11 Közélet

Semmilyen építő jellegű elképzelése nincs Hódmezővásárhely polgármesterének a város és a térség jövőjére nézve, az országgyűlési képviselői kampányát csak a Fidesz, a miniszterelnök és a politikai ellenfeleinek támadására építi – mondta el Lázár János a Rádió 7 Közös nevező című műsorában.

A politikus kiemelte, jól látható, hogy Márki-Zay Péter a meggondolatlan, zavaros nyilatkozataival és cselekedeteivel képtelen lenne megvédeni az országot az orosz-ukrán háborús helyzetben. Hozzátette, az uszításból és a gyűlöletből kampányt ugyan lehet csinálni, de a várost és a térséget nem lehet fejleszteni, az itt élőket nem lehet segíteni.

„Az ellenfelem semmi mást nem csinál, csak gyűlölködik. Az ő kampánya Orbán Viktor ellen és ellenem szerveződik, a mi gyalázásunk van fókuszban reggeltől estig. Én azt gondolom, hogy arra van szükség ebben a választókerületben, hogy elmondjuk az embereknek: ha megválasztanak bennünket, akkor pozitív változásokra számíthatnak a személyes életükben. Az elmúlt évtizedben a főváros és nagyvárosok kapnak komoly fejlesztéseket, de most a vidék jön!” – fejtette ki Lázár János.


next 5

A mi világunk

Hírek