Hírek / Közlekedés és kék hírek

Lefolyótisztítót öntött alvó ismerőse fülébe egy szegedi férfi

2022. november 14. 09:50 Közlekedés és kék hírek | Szerző: Fazekas Gábor

Vádat emeltek egy szegedi férfival szemben, aki tavaly lefolyótisztítót öntött alvó ismerőse fülébe, akinek ettől maradandó hallás- és esztétikai sérülései keletkeztek - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.
 
Szanka Ferenc közölte, a férfit maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettével és kábítószer birtoklásának vétségével vádolják.
 
A vádirat szerint a férfi és ismerőse egy szegedi nyaralóban szórakozott tavaly január 23-án egy nagyobb társasággal. Az alkoholt és kábítószert is fogyasztó vádlott az ittassága miatt földön fekvő sértettet megpróbálta felébreszteni úgy, hogy vizet öntött a fejére. Mivel ez nem vezetett eredményre, lefolyótisztító granulátumot öntött a sértett fülébe, amit a társaság tagjai telefonnal rögzítettek.
 
A sértett erre felébredt és megpróbálta vízzel kimosni a fülét, ennek következtében a lúg nagy fájdalom mellett egyre mélyebben okozott égési sérüléseket neki. A sértettet kórházba vitték, ahol többször is megműtötték - tudatta a csoportvezető ügyész.
 
 
Forrás: MTI
Kép: szegedma.hu


next 5

A mi világunk

Hírek