Hírek / Kultúra

Magyarul is folytatódik az Aang legendája egy gyűjteményes képregényben

2021. február 19. 08:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Kiderül, mi történt hőseinkkel a százéves háborút követően.
 
Sok év várakozás után magyarul is folytatódik a Nickelodeon világhírű rajzfilmsorozata, Az utolsó léghajlító. Az eredeti alkotópáros, Brian Konietzko és Michael Dante DiMartino már évek óta bővíti az Aang legendája világát színvonalas, a sorozat hangulatát idéző képregényekkel, amelyből az első történet végre magyarul is megjelenik idén tavasszal.
 
A Szukits kiadó gondozásában megjelenő képregény-gyűjteménybe a Dark Horse Comics AVATAR: The Promise sorozatának mindhárom része belekerül, tehát a hazai olvasók három az egyben kiadásban vehetik kezükbe az új sztorit, méghozzá nagyalakú, keménytáblás kivitelben. 
 
Az Ígéret című képregény pontosan onnan folytatódik, ahol a sorozat véget ért: azaz a háború befejeződött és főhőseink mindent megtesznek azért, hogy a megsebzett világok közt helyreállítsák a harmóniát. Ez persze korántsem olyan egyszerű és zökkenőmentes feladat, ráadásul mindeközben a Tűz népének új királya, Zuko megesketi Aangot, hogy ha valaha olyanná válna, mint a zsarnok apja, akkor ne kímélje meg az életét.
 
A tengerentúlon a történet nagyszerű értékeléseket kapott, így akinek tetszett a rajzfilmsorozat, az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is. A 232 oldalas omnibus kötet megjelenése április 21-én várható.
 
Forrás és kép: puliwood.hu


next 5

A mi világunk

Hírek