Hírek / Kultúra

Már biztos, hogy folytatást kap a Sweet Tooth

2021. július 30. 07:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Megnyugodhatnak a DC Comics - Vertigo képregényen alapuló Sweet Tooth rajongói, Robert Downey Jr. sorozatának második évadát is megrendelte a Netflix.
 
Sweet Tooth: Az agancsos fiú (eredeti címe szerint simán csak Sweet Tooth) egy végtelenül kedves, de persze nagyon izgalmas képregénysorozat, melyet nem más, mint Robert Downey Jr. és felesége hozott össze, az ő produceri felügyeletük mellett készült el az első évad.
 
A sorozat egy poszt-apokaliptikus jövőben játszódik, ahol egy brutális vírus megtizedelte az emberiséget, ezzel párhuzamosan viszont fura, ember-állat hibrid kisbabák is születtek. Főhősünk is egy ilyen különös fiú, akinek szarvasagancsai vannak. 
 
Az első évad szépen felvázolta az alapvetéseket, megismerkedtünk azokkal a hősökkel, akik ebben a kaotikus világban is megőriztek magukban némi jóságot, és persze bemutatkozott maga a főgonosz, a Neil Sandilands által alakított Abbot tábornok is. 
 
A Netflix frappáns  videót készített arról, ahogy Gus és barátai (Tommy Jepperd, Aimee, Wendy, Bobby) értesülnek a folytatásról:

 

 

Forrás: gamestar.hu
Kép: netflix.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner