Hírek / Kultúra

Már biztos, hogy lesz Legenda vagyok 2

2022. március 6. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A 2007-es, poszt-apokaliptikus adaptáció végre tényleg megkaphatja folytatását, a főszereplők pedig már készülnek is a melóra.
 
A Warner Bros. még 2007-ben vitte vásznakra Richard Matheson sci-fi regényét Legenda vagyok címmel. A film 150 millió dolláros költségével közel 600 milliót hozott, és bár nem lett egyértelműen legenda, azért a folytatás lehetősége ott lógott a levegőben. Bár sok kérdést felvetve...
 
A sztori végén Smith karaktere, Dr. Robert Neville ugyanis feláldozta magát, hogy megmenthesse az emberiség jövőjét. A filmhez készült egy alternatív befejezés, ami felkerült a DVD-re, de még így is kérdéses, hogyan fogják folytatni a történetet.
Akárhogy is, annyi biztosnak tűnik, hogy lesz folytatás. Will Smith visszatér majd Robert szerepében, Michael B. Jordan pedig egy új karakter képében fogja támogatni őt.  A sztoriról egyelőre semmit sem tudni, de a két színésznek a színfalak mögötti munkában is komoly szerepe lesz majd.
 
A Legenda vagyok 2-nek még rendezője sincs, így a premier dátum is messze van még, egyelőre csak jó tudni, hogy terveznek ilyesmit, kíváncsiak vagyunk, hogyan szövik tovább az egyszer már (majdnem) lezárt történetet.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: IMDB


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner