Hírek / Kultúra

Már forog a The Last of Us-sorozat

Július 4. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Úgy tűnik, máris megkezdődött az HBO-féle The Last of Us-tévésorozat forgatása. Gabriel Luna, Pedro Pascal és Nico Parker egy közös fotóval jelentkeztek be Instagramon, de az ártatlan kép beszédesebb lehet, mint gondolnánk.
 
Gabriel Luna tegnap jókora meglepetéssel jelentkezett be Instagramon. A The Last of Us-sorozat Tommy Millerjét alakító színész Pedro Pascal (Joel) és Nico Parker (Sarah) társaságában csípett el egy fotót a forgatásról. A képen a pilotepizód rendezője, Kantemir Balagov és a sorozat operatőre, Ksenia Sereda is feltűnik, úgyhogy egész biztos, hogy nem csak egy laza délutáni kocsikázás közben készült a közös szelfi.
 
És habár a képen láthatóan mindenki vidám és jól érzi magát, akik játszottak az eredeti játékkal, azok tudhatják, hogy hamar eltűnik a mosoly mindenki arcáról, amikor Joel, Sarah és Tommy egy kocsiba ülnek. Mivel a sorozat írója, Craig Mazin korábban már elárulta, hogy a sorozat igen hűen követi majd a videojáték eseményeit, valószínűleg nem kell komolyabban spekulálnunk arról, hogy mit is látunk pontosan a képen.
 
Egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül képernyőre a The Last of Us-sorozat, azt azonban már tudjuk, hogy a fentiek mellett Bella Ramsey (Ellie) és Merle Dandridge (Marlene) is feltűnik majd a képernyőn.
 
Forrás és kép: gamekapocs.hu


next 5

A mi világunk

Hírek