Hírek / Kultúra

Már forog Zack Snyder új sci-fi filmje, a Rebel Moon

Április 22. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Még mindig nem tudni, miként kell elképzelni Zack Snyder következő rendezését, az általa sci-fi szamuráj kalandként leírt Rebel Moont, amit a Star Wars inspirált, ez hamarosan azonban minden bizonnyal változni fog. A rendező ugyanis nemrégiben bejelentette, hogy megkezdődött a film forgatása, ahonnan megkaptuk az első fotókat is.
 
Snyder a napokban, a Twitteren osztotta meg a hírt az első képekkel együtt, amelyeken feltűnik végre egy karakter is, a Djimon Hounsou által alakított Titus tábornok. A másik két kép egy űrhajót leplez le: az egyik a belsejéből, míg a másik a hajó felépített díszletét mutatja be egy sivatagos környezetben.
 
A történetről jelenleg annyit tudunk, hogy egy fiatal nő verbuválja össze a környező bolygók legjobb harcosait, miután saját világát egy gonosz uralkodó próbálja meghódítani. Vagyis elvileg egy grandiózus és látványos kaland van készülőben, amit a korábban kiadott concept artok is alátámasztanak.
 
A film szereplőgárdája már egy ideje ismert: Hounsou mellett feltűnik majd Charlie Hunnam (Sons of Anarchy - Kemény motorosok), Ray Fisher (Az Igazság Ligája), Doona Bae (Felhőatlasz), Rupert Friend (Homeland), Stuart Martin (A tolvajok hadserege), Sofia Boutella (Kingsman, A múmia), Corey Stoll (A hangya), Cary Elwes (Fűrész), Alfonso Herrera (Ozark), Michiel Huisman (A trónok harca). Premierdátumot egyelőre még nem kapott a film, de a pletykák szerint valamikor 2023-ban érkezhet a Netflix kínálatába.
 
Forrás és kép: puliwood.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner