Hírek / Közélet

Megérkeztek az első felvételek a McDonald's helyébe lépő orosz étteremlánc termékeiről

Június 13. 07:15 Közélet | Szerző: Fazekas Gábor

Megérkeztek az első felvételek a McDonald's helyébe lépő orosz étteremlánc termékeiről. A Vkuszno - i tocska (Finom - és pont) néven debütáló étteremlánc vasárnap nyitotta meg első éttermeit Oroszországban. A cég tervei szerint megőrzi a régi hangulatot, azonban mindent eltávolít, ami a McDonald’sra utal.
 
Mint az már ismert, a McDonald’s március 14-én függesztette fel tevékenységét Oroszországban az ukrajnai háború miatt. A vállalat májusban eladta oroszországi üzletágát orosz üzletembernek, a McDonald’s franchise partnerének, Alexander Govornak, aki Vkuszno – i tocska (Finom – és pont) néven nyitotta meg gyorsétteremláncát.
 
Az első 15 üzlet vasárnap nyílit meg Moszkvában és a moszkvai régióban hétfőn pedig további félszáz étterem újranyitását tervezik.
 
A cég vezérigazgatója, Oleg Parojev elmondta, hogy a cég igyekszik megőrizni a korábbi megszokott hangulatot, ugyanakkor eltávolít mindent, ami a McDonald’sra utal. A kezdeti időszakban a teljes, megszokott kínálat még nem lesz elérhető, továbbá BigMac hamburger és a McFlurry fagylalt lekerült az étlapról, mert ezeket a termékeket a fogyasztó a McDonald’s márkához köti.
 
Az alábbi videón az is jól látszik, hogy néznek ki az új gyorsétterem hamburgerei:
 

 

 

Forrás: hirado.hu
Kép: privatbankar.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner