Hírek / Kultúra

Megint elhalasztották a Morbius premierjét

2022. január 5. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A stúdió ugyanis rossz hírt közölt a rajongókkal tegnap: a koronavírus-járványra, azon belül is az omikron variáns gyors terjedésére hivatkozva ismét eltolták hónapokkal a film premierjét.
 
A Pókember-univerzum tragikus sorsú antihőséről szóló kalandot egy ideális világban már 2020. július 31-én láthattuk volna. Csakhogy a világjárvány miatt először 2021 márciusára halasztották a bemutatóját, majd ezt követően 2021 októberére, onnan 2022. január 21-re, onnan pedig 2022. január 28-ra tolódott, ami egészen máig a végső időpontnak tűnt. Mint kiderült, tényleg csak tűnt, a premier új időpontja ugyanis immáron 2022. április 1.
 
A filmet az Élet rendezője, Daniel Espinosa dirigálta Matt Sazama és Burk Sharpless forgatókönyve alapján. Leto mellett pedig Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Magrigal és Tyrese Gibson is feltűnik majd a történet során. 
 
Nem tudjuk elhessegetni a gondolatot, hogy a csúsztatás valójában a Pókember: Nincs hazaút sikere miatt történt, hogy új jeleneteket vehessenek fel a filmhez, de ez majd áprilisban kiderül. 

Forrás: puliwood.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner