Hírek / Kultúra

Megjelenési dátumot kapott a Plague Tale: Requiem

Június 26. 06:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Ha néhány évvel ezelőtt lennénk, valószínűleg az E3 alatt kiderült volna minden fontos megjelenési dátum, megismerhettük volna az összes, 2022-re tervezett játékot alaposabban, aztán a gamescom során még többet tudhattunk volna meg róluk. Most azonban más időket élünk, mindenki szeretne magának egy kis figyelmet, ezért a nyár folyamán valószínűleg minden hétre jut valami fontos bejelentés.
 
Mára például az A Plague Tale: Requiem megjelenési dátumát hozta a Focus Entertainment, egy hosszabb gameplay bemutató kíséretében.
 
Amiciát és Hugót 2022. október 18-ától kísérhetjük el újabb, izgalmas kalandokra a kegyetlen középkorba, ahol sajnos változatlanul áradnak a patkányok, hiába tettük az Innocence végén, amit tettünk. A lopakodás ismét főszerephez jut. A gameplay videót alább találjátok.

Az A Plague Tale: Requiem már csak PC, PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokon lesz játszható, valamint a felhő segítségével Nintendo Switchen. A Game Pass előfizetői PC-n, konzolon és a felhőn keresztül további platformokon (akár mobilokon vagy játékra nem alkalmas gépeken) is extra költségek nélkül játszhatják.

Forrás: gamestar.hu
Kép: Steam


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner