Hírek / Kultúra

Megjelenési dátumot kapott a texasi láncfűrészes mészárlásból készült játék

2023. március 18. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A megjelenés előtt ki is lehet majd próbálni a The Texas Chain Saw Massacre-t - írja a GameStar.
 
A Friday the 13th: The Game mögött álló Gun Media és a Crackdown 3-at is fejlesztő Sumo Digital egyesítették erejüket az 1974-es kultikus horrorfilm, A texasi láncfűrészes mészárlás adaptációjához, amely a Dead by Daylighthoz hasonló módon aszimmetrikus horror lesz. Egy maroknyi - a játékosok által irányított - túlélő próbál meg majd elmenekülni többek között Bőrpofa elől, miközben a gyilkost szintén egy felhasználó terelgeti, vérből pedig egyik oldalon sem lesz hiány. 
 
A The Texas Chain Saw Massacre játékmenetébe már tavaly beletekinthettünk, viszont a megjelenési dátummal még adósunk volt a kiadó, most pótolta ezt az elmaradást. 
 
A bejelentés alapján A texasi láncfűrészes mészárlás videojátékos adaptációja augusztus 18-án fog megjelenni PC-re (Steamen), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, ráadásul ha kedvetek támadna kicsit virtuálisan lekaszabolni vagy fedezni egymást a haverokkal, ezt a teljes ár kifizetése nélkül is megtehetitek, mivel a játék azonnal be fog kerülni a Game Passba is.
 
Nem is kell augusztusig várni, hogy belekóstoljatok a végeredménybe, ugyanis a Gun Media május 25-én tart majd egy technikai tesztet - ennek részleteiről később ejtenek szót, addig is érdemes a Steamen kívánságlistára tenni a játékot.

Forrás: gamestar.hu
Kép: Steam


next 5

A mi világunk

Hírek