Hírek / Kultúra

Címkék

#játék #konzol #pc

Megjelent a Tribes of Midgard

Július 29. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Norsfell hosszú évek óta dolgozik vikinges túlélőjátékán, amelyben legendás harcosok bőrébe bújva kell megvédenünk a Világfát. A Tribes of Midgard tegnap végre megjelent, amit egy launch trailer is megünnepelt.
 
Megkezdődött a Ragnarök, az óriások készek arra, hogy elpusztítsák a Világfát. Csakis Midgard törzsei állhatnak az útjukba, a bátor viking harcosok, akik vért és verítéket nem kímélve felveszik a harcot a természetfeletti fenyegetéssel. Erről szól a Tribes of Midgard, amelyen már hosszú évek óta dolgozik a Norsfell (2017-ben a Ubisoft Indie Series nyertese is volt), és amely tegnap végre meg is érkezett.
A Tribes of Midgard ARPG-stílusú kihívásainak akár tízen összefogva is nekifeszülhetünk, és ha sikeresek vagyunk, akkor nemcsak túlélni, de fejlődni is tudunk, míg az Yggdrasilt védjük. Legendás ellenfelek, ősi kazamaták és számtalan kincs vár a nagy harcosokra, a játék pedig a megjelenés után sem lesz magára hagyva – a júliusi State of Playen meséltek arról a fejlesztők, mivel készülnek az első szezonban.
 
A Tribes of Midgard PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön játszható.
 
Forrás: gamekapocs.hu
Kép: Steam

Címkék

#játék #konzol #pc


next 5

A mi világunk

Hírek