Hírek / Kultúra

Megkapta első előzetesét a Money Heist: Korea - Joint Economic Area

2022. május 26. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Decemberben fejeződött be a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, A nagy pénzrablás, a streamingszolgáltató azonban nem tervezi elengedni a széria kezét. Hamarosan ugyanis érkezik is az első spin-off, a Money Heist: Korea - Joint Economic Area címen futó projekt, amelyhez nemrég megkaptuk az első kedvcsinálót.
 
A történet szerint Korea az egyesülés küszöbén áll, ezért a mai Észak- és Dél-Korea határán egy közös biztonsági területet alakítanak ki. A titokzatos Professzor ekkor állít össze egy csapat jól képzett északi és déli tolvajt, hogy ellopják az egyesítés előtt álló Korea frissen vert valutáját. A spanyol eredetiből visszatérnek az ismert karakterek, természetesen azonban a koreai megfelelőik képében: a nagyszabású rablások kitervelőjét, vagyis a Professzort Álvaro Morte helyett ezúttal Yoo Ji-tae (Oldboy) kelti majd életre, míg Berlint a Squid Game (Nyerd meg az életed) sztárja, Park Hae-soo. 

Az évad egyébként 12 részből fog állni, amiből az első hatot kapjuk majd meg a következő hónapban. A Money Heist: Korea - Joint Economic Area június 24-én debütál a Netflixen.

Forrás és kép: puliwood.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner