Hírek / Kultúra

Megkapta utolsó előzetesét a Super Mario film

2023. március 10. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Látványos, mozgalmas és mókás előzetes vezeti fel a Super Mario Bros.: A film premierjét - írja a GameStar.
 
Minden adott hozzá, hogy az Illumination megismételje a korábbi animációs filmjeinek (mint A kis kedvencek titkos élete, a Minyonok vagy az Énekelj!) sikereit, a Nintendo teljes támogatásával készült Super Mario Bros.: A film ugyanis egy eredeti sztorit mesél el gyönyörű körítéssel, a játékok atmoszféráját elcsípve, egy parádés szereplőgárdával. 
 
Az eredeti változatban olyan színészek szólaltatják meg kedvenc videojátékos karaktereinket, mint Chris Pratt, Charlie Day, Seth Rogen, Jack Black és Anya Taylor-Joy, de nem érdemes lebecsülni a magyar szinkronos verziót sem, igazán érdekes párosítások születtek ott is. 
 
A Nintendo a film tiszteletére külön online eseményt tartott, amelynek keretében bemutatta a hamarosan világszerte mozikba kerülő Super Mario Bros.: A film legutolsó előzetesét, amelyet most magyar felirattal tekinthettek meg. Érdemes is, ugyanis láthatjuk benne Mario és Donkey Kong eredményes duóját, valamint a Mario Kart versenyt idéző futamból is többet mutatnak: 
 

A Super Mario film a hazai mozikban április 6-tól lesz látható, egy héttel egy másik videojátékos film, a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület premierje után.

Forrás: gamestar.hu
Kép:


next 5

A mi világunk

Hírek