Hírek / Egyéb/Archív

Megújult a Pelle D’oro telephelye

Május 19. 12:15 Egyéb/Archív | Szerző: Megyeri József

A Pelle D’oro 2021-ben 49 283 505 Forint vissza nem térítendő támogatásban részesült GINOP-1.2.14-20 - Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása elnevezésű konstrukcióban. A vissza nem térítendő, európai uniós támogatás mértéke 70% volt. A fejlesztés elkészült, a vállalkozás megújult környezetben, megerősödve folytatja tevékenységét.

A Széchenyi 2020 program által finanszírozott projekt keretében a gyártóüzem felújítása, a géppark korszerűsítése, informatikai eszközök beszerzése és a projekttel foglalkozó munkatársak bérköltség támogatása valósult meg.

A Pelle D’oro Kft 1990-ben alakult családi vállalkozásként. Folyamatosan bővítette gépparkját és dolgozói létszámát. Az elmúlt évtizedekben saját márkás, jó minőségű férfiing termékeivel meghódította a magyar piacot. A vállalkozás 2004 óta önálló, saját telephelyen dolgozik, azonban annak kialakítása az elmúlt években már nem tükrözte a XXI. századi szakmai és technológiai elvárásokat, így átalakításra szorult.

A közel 50 millió forintos európai uniós támogatás segítségével a felújított gyártóüzemben, technológiai beruházások megvalósításával a vállalkozás termelékenysége nőtt, ezáltal segítve a gyártóüzem hosszú távú piaci versenyképességét.

A megvalósított fejlesztések foglalkoztatás-bővítést, árbevétel növekedést és bruttó hozzáadott érték növekedést fognak eredményezni, iparági szinthez képest is.

Fotó: Illusztráció


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner