Hírek / Kultúra

Címkék

#mozi #film #akció

Mel Gibson rendezi a Halálos fegyver 5-öt

2021. november 16. 09:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Hollywoodból kiátkozott színész természetesen Martin Riggs bőrébe is belebújik a rendezés mellett.
 
Ha minden jól alakul, jövőre, 23 évvel az utolsó fejezet után ismét összeül a Halálos fegyver franchise stábja, hogy megrendezze a soron következő ötödik részt, ezúttal már Mel Gibsonnal a direktori székben. A színész-rendező a napokban erősítette meg, hogy készen áll eleget tenni az első négy epizód rendező, az azóta elhunyt Richard Donner szándékának.
 
"Az ember, aki az előző Halálos fegyver filmeket rendezte, Richard Donner, egy hatalmas figura volt. Dolgozott a szkripten, és egészen sokáig jutott vele. Egy nap azt mondta nekem: Figyelj, Kölyök, ha meghalnék, te fogod megrendezni, amire én: fogd már be. Aztán tényleg eltávozott, viszont felkért a rendezésre, és akkoriban nem mondtam semmit rá. Viszont ezt elmondta a feleségének, a stúdiónak és a producernek is, úgyhogy meg fogom rendezni az ötödik filmet."
 
Mondani sem kell, hogy Gibson ismét Martin Riggst fogja alakítani, és a színész-rendező bízik benne, hogy ügyeletes társa, Danny Glover is visszatér a nyugdíjból Richard Murtaugh-ként. További források szerint szükség is lesz a partnerére, hiszen hiába érte utol az idő Riggst is, ettől még nem lett sokkal bölcsebb az élet területén.
 
Ha a COVID nem tesz be a tervezett forgatásnak, akkor 2023-ban láthatjuk az új filmet.

Címkék

#mozi #film #akció


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner