Hírek / Kultúra

Michael Jordan sem marad ki az új Space Jam filmből

2021. május 15. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Habár a jelek szerint nem mindennapi módon tűnik majd fel a mozivásznon.
 
A legendás kosaras, Michael Jordan központi szereplője az 1996-os Space Jam - Zűr az űrben című filmnek, aminek idén érkező folytatásában egy másik, szintén jól ismert kosárlabdázó veszi át tőle a stafétát, méghozzá nem más, mint LeBron James. Habár sokáig leginkább csak gyanítani lehetett, hogy valamilyen módon Jordan is szerepet kap a második részben, nemrég a film egyik színésze eloszlatta a kételyek egy részét.
 
Az MCU-ból is ismert Don Cheadle egy nem éppen kedves mesterséges intelligenciát játszik a Space Jam folytatásában, és a színész nemrég megerősítette, hogy Michael Jordan is szerepelni fog a filmben. Azt nem tudtuk meg, hogy mekkora jelentőséggel bír majd Jordan felbukkanása az új rész cselekményében, viszont Cheadle elárulta, hogy a kosaras nem úgy lesz benne a kalandban, ahogy arra számítanánk.
 
A színész szavaiból arra lehet következtetni, hogy valószínűleg csak egy képen vagy az első részből átvett jelenetben láthatjuk majd Jordant, de persze az sem kizárt, hogy a kosaras valóban részt vett a forgatáson. A Space Jam: Új kezdet július 16-án érkezik meg az HBO Max kínálatába, valamint az Egyesült Államok mozijaiba.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: bbc.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner