Hírek / Kultúra

Minden napra egy mese

2020. március 31. 10:33 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Már korábban is írtunk róla, hogy Kis Kata, a Rádió 7 Konyhatündér című műsorának házigazdája, a home office alatt a legkisebbek szórakoztatására fordítja energiáit.

Most csokorba gyűjtötte youtube csatornáján Csudálatos Mary eddigi történeteit, amivel igazán tartalmas szórakozást nyújthat akár az Ön gyermekének is.

Amikor a Banks család hirdetést ad fel, hogy új nevelőnőt keresnek négy gyermekük mellé, Mary Poppins, beszélő esernyőjével és fura aktatáskájával, leszáll az égből. A Banks gyerekek fantasztikus kalandokat élnek át a szigorú, ámde mókás és igazságos dada társaságában, így nem csoda, hogy amikor megfordul a szél, és Mary Poppins elrepül tőlük, Jane és Michael vigasztalhatatlanok. Ám a varázs örökre velük marad, és ki tudja, talán Mary Poppins is visszatér egyszer...
 
A világ leghíresebb és legviccesebb nevelőnőjének töretlen sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a könyvből készült musicalt évek óta telt házakkal játsszák, és 2018-ban megérkezett a Mary Poppins új filmváltozata is.
 
F.G.
Kép: Kis Kata facebook oldala


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner