Hírek / Kultúra

Nagyobb probléma nélkül sikerült befejezni a Aquaman 2 felvételeit

Január 17. 07:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A különböző utómunkák még hosszú ideig fognak tartani - írja a Gamestar.
 
Következő fázisába léphet az Aquaman and the Lost Kingdom produkciója, ugyanis a rendező James Wan hivatalosan megerősítette, hogy befejeződtek a film forgatásai. A 2018-ban bemutatott Aquaman folytatásában több új szereplővel is meg fogunk ismerkedni, de a címszereplő mellett számos karakter is visszatér az első filmből: például Patrick Wilson alaposan megváltozott Ormja, valamint Amber Heard Merája,  illetve Yahya Abdul-Mateen II Black Mantája. 
 
Az Aquaman 2 forgatását kicsit hátráltatta, hogy a főszereplő Jason Momoa koronavírusos lett, de végül a színész komolyabb panaszok nélkül átvészelte a betegséget és emiatt nem szenvedett halasztást a produkció.
 
James Wan az Instagramon jelentette be a forgatás végét és egyben megköszönte a rajongóknak a támogatást, illetve a teljes produkciós csapatnak a remek együttműködést. A jelenetek zömét, nagyjából 95%-át az Egyesült Királyságban vették fel, de a csapat járt Hawaii-on és Los Angelesben is, a záró héten pedig Malibuban dolgoztak.
 
A DC jelenlegi tervei szerint az Aquaman and the Lost Kingdom idén december 16-án debütál a mozikban, egy napon az Avatar 2-vel. A 2018-as film több mint 1,1 milliárd dollárt termelt, a Warner filmstúdió hasonló sikert vár a folytatástól is.


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner