Hírek / Kultúra

Negyed órás videón mutatkozott be a Hogwarts Legacy

Március 18. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A mai State of Play során mutatott jelenetek egyelőre biztatóak. A játék elején besorolnak valamely házba, bejárhatjuk a klubhelységet (a Hugrabugét is, amit eddig még nem mutattak meg), különböző órákra járhatunk (bájitaltan, növénytan, párbajszakkör), és órák után felfedezhetjük a fejtörőkkel teli Roxfortot és Roxmortsot teljes valójában - olyan helyeket is feltérképezhetünk, amiket a filmek nem ábrázoltak, de vár minket A szükség szobája is, ahol növényeket nevelhetünk, főzeteket készíthetünk, vagy felhúzhatunk egész épületeket. Ötödikesként kezdjük, nem gyermekként.
 
Harcolnunk kell majd más varázslókkal, trollokkal, lényekkel, és a goblinok sem lesznek a barátaink. A küzdelmek során nem csak színes gömböket fogunk lövöldözni, a környezet elemeit is használhatjuk, vagy bevethetünk mandragórát ellenfeleink megbénítására. Folyamatosan fejleszthetjük magunkat, és kihívásokat is teljesíthetünk; lesz természetesen seprűn és hipogriffen repülés is. A fő sztori mellett rengeteg egyéb teendő vár minket.
 
Félig fej nélküli Nick és néhány egyéb ismert karakter szerepelni fog benne, de legtöbbjük teljesen új.
 
A Hogwarts Legacy 2022 végén fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S konzolokra.

Forrás: gamestar.hu
Kép: playstation.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner