Hírek / Közélet

Nehezen birkózik meg Vásárhely a közterületek karbantartásával

Május 19. 14:00 Közélet

Idén is problémát okoz az önkormányzatnak a közterületek gondozása Hódmezővásárhelyen – hívta fel a figyelmet Benkő Zsolt a város csütörtöki közgyűlésén. A fideszes képviselő hozzátette: a város minden évben nehezen birkózik meg a zöldterületek karbantartásával. Az ülésen Márki-Zay Péter elismerte, hogy jogosak az ezzel kapcsolatos kritikák és felháborító a helyzet.

A polgármester szerint az önkormányzat cége, a HMSZ Zrt. a felelős a rendezetlenségért. Benkő Zsolt hangsúlyozta: a lakosok panaszkodnak, hogy az ingatlanok előtti állapotok miatt a közterület-felügyelők felszólítják őket, miközben a város sem tesz eleget a feladatainak.

„Panaszkodnak a lakók, hogy bedobálják hozzájuk a cetliket a közterület-felügyelők, mert nincs levágva előttük a gaz. Kérdezem én: ha a város a közterületeit nem tudja normális állapotban tartani, akkor hogy várja el a lakosságtól azt, amit ő maga sem teljesít? Tehát azt kérem, hogy próbáljunk a városüzemeltetéssel foglalkozni, és ne másban keressük a hibát” – hangsúlyozta Benkő Zsolt.

Fotó: Archív


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner