Hírek / Közélet

Népes tömegeket mozgattak meg a Gazdanapi rendezvények

Február 12. 14:46 Közélet | Szerző: Megyeri József

Nagy érdeklődés mellett zajlottak le az idei Gazdanapok a városban. Benkő Zsolt, a szervező Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület elnöke sikereseknek értékeli a programokat.

- A február 3-i Gazdanap, valamint a február 10-i Gazdanapi Fórum, Lovas Bandérium és a 118 éves Gazdabál is jól sikerült – foglalta össze lapunknak hétfőn Benkő Zsolt. Az elnök szerint a Gazdanapon sok család kapcsolódott ki, míg a fórumon fontos kérdésekre kaphattak választ a gazdálkodók az ágazat aktualitásait illetően.

A lovas felvonulást több százan követték a bandérium útvonalán és a Kossuth téren. Az idei különlegesség az volt, hogy egy szilvásváradi négyes- és egy mezőhegyesi ötösfogatot is láthattak a vásárhelyiek.

A mintegy 550 fős bálon ismét átadták a Tanulói Támogatói Díjakat, valamint megjelent a Rádió 7 és a Promenád24 jóvoltából az Éjféli Újság. Utóbbi azért fontos az egyesület életében, mert minden évben összefoglalja annak munkáját, tevékenységét.

Benkő Zsolt hozzátette: a programok nem valósulhattak volna meg a támogatók segítsége nélkül, ezért köszönet illeti a közreműködő szervezeteket, intézményeket, iskolákat, az Árendás és Kankalin néptánccsoportjait, valamint magánszemélyeket, vállalkozásokat és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarát is.

Amennyiben kíváncsi az elmúlt két hétvége eseményeire, valamint az egyesülettel kapcsolatos hírekre, még vásárolhat Éjféli Újságot a Rádió 7 szerkesztőségében.


next 5

A mi világunk

Hírek