Hírek / Kultúra

Országos társasjáték-bajnokság indul Magyarországon

Április 11. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Hamarosan kezdetét veszi a Társasjátékos Kupa 2022, ahol számos népszerű játékban mérettethetik meg magukat a játékosok, és még jótékonykodhatnak is közben.
 
Ahogy világszerte, úgy hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert a modern társasjátékok, de versenyek eddig csak elszórtan voltak. Akik úgy érzik, hogy nem csak játékostársaikat, de gyakorlatilag bárkit le tudnának nyomni, ritkán kaptak lehetőséget arra, hogy ezt megmutathassák a világnak.
 
A Társasjátékos Kupa bizottsága egy nagy szabású országos bajnokságot álmodott meg, amiben megyei selejtezőket követően egy budapesti döntőben mérkőzhetnek meg a továbbjutók, sőt, a legjobb Catan- és Carcassonne-játékos a világbajnokságon is bizonyíthat!
 
A helyi társasjátékos kluboknak köszönhetően Bács-Kiskun, Baranya, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében, valamint Budapesten lesznek a megyei bajnokságok, melyeken a továbbjutás lehetősége mellett kedvezménykuponokat is lehet majd nyerni.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: pixabay.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner