Hírek / Kultúra

Címkék

#sorozat #star wars

Ősszel folytatódik a The Mandalorian

2019. december 30. 14:10 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Szerencsére nem kell túl sokat várnunk a The Mandalorian második szezonjára. Jon Favreau nem sokkal az évadzáró megjelenése után bejelentette, hogy a folytatás 2020 őszén várható.
 
Valószínűleg mindenki elégedett lehetett a The Mandalorian első szezonzárójával - mi már most tűkön ülve várjuk a második évadot. A fejvadász és a gyermek történetének folytatása pedig nincs is olyan messze: a széria felett bábáskodó Jon Favreau Twitteren erősítette meg, hogy 2020 őszén kezdetét veszi a következő szezon. A posztban egyébként egy zavarba ejtően meztelen gamorrai őr szobrát mellékelte a filmkészítő, ezt egyelőre nem tudjuk hova tenni.
 
Az első évad több szálon is remekül megalapozott a folytatásnak, ezeket azonban a spoilerekre való tekintettel itt nem részletezzük, annyiban azonban megállapodhatunk, hogy lesz miért nézni a következő szezont. Ami pedig a stábot illeti: a második évadban Jon Favreau és Carl Weathers (ő játszotta Greef Karga karakterét) is beülnek a rendezői székbe egy-egy epizód erejéig.
 
Ha pedig mindez nem lenne elég, jövő februárban megérkezik az újraélesztett The Clone Wars hetedik szezonja, illetve valamikor láthatjuk majd Obi-Wan Kenobi és Cassian Andor önálló sorozatait is - az utóbbi kettő megjelenéséről egyelőre nem nem érkezett információ.
 
Forrás: gamekapocs.hu
Kép: IGN

Címkék

#sorozat #star wars


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner