Hírek / Egyéb/Archív

Ősszel PS5-re is megjelenik a The Medium

Június 17. 08:15 Egyéb/Archív | Szerző: Fazekas Gábor

A PC és Xbox Series S/X után újabb platformot hódít meg a Bloober Team horrorjátéka, és dobozos formában is beszerezhető lesz.
 
Nem voltunk eleresztve év elején játékmegjelenések szempontjából, éppen ezért a Bloober Team (Observer, Layers of Fear) újdonságának, a The Mediumnak lehetősége volt a tündöklése, amit többek között különleges koncepciója és az Xbox Game Passban való debütálása is elősegített. Egy korrekt horrorjáték, ami villámgyorsan nyereséges lett, viszont a látszat ellenére nem a végtelenségig lesz Microsoft-exkluzív. Ezt a közelmúltban lebuktatta már az amerikai korhatárbesorolással foglalkozó szervezet, az ESRB, most viszont megérkezett a hivatalos megerősítés.
 
A bejelentés szerint a The Medium szeptember 3-án fog megjelenni PlayStation 5-re, és teljes DualSense támogatást kap. Bár azt nem részletezték, hogy a Bloober Team a kontroller mely innovációit fogja kihasználni a játékélmény növelésére, de minden eddiginél immerzívebb lesz.

Ráadásul nem ez az egyetlen nagy hír: szeptember 3-án ugyanis a Koch Mediának köszönhetően dobozos kiadásban is megkaparinthatjuk a The Mediumot PC, Xbox Series X és PS5 platformokra egyaránt. Ugyanekkor fog megjelenni a The Medium: Two Worlds Special Launch Edition is, amely egy steelbookot, a soundtracket és egy 32 oldalas kemény borítós művészeti albumot tartalmaz. 

Forrás: gamestar.hu
Kép: fanbyte.com


next 5

A mi világunk

Hírek