Hírek / Kultúra

Péter Szabó Szilvia nagyszabású koncertjével indul a Mórahalmi Nyár

Május 28. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Péter Szabó Szilvia a NOX együttes énekesnője. Az együtessel sok sikert ért el, több zenei díjat, arany- és platinalemezeket tudhat a magáénak. 2005-ben ő képviselte Magyarországot együttesével az Eurovíziós Dalfesztiválon. Számtalan önálló turnét vittek végig Magyarországon hatalmas sikerrel és telt házas koncertekkel. 2009 végén azonban egy magánéleti válság miatt elköltözött Ausztráliába, és a tervezettnél tovább maradt. 2011-ben áttette a székhelyét Angliába, ahol később, amikor úgy döntött, hogy visszatér a zenei életbe, a Crossfire Managementtel kötött új menedzseri szerződést, és így elkezdett dolgozni az első szólólemezén, amely a Revolution címet viseli, és 2013-ban jelent meg. Ehhez az albumhoz a dalszöveget már többek közt ő maga írta Joe Lawrence, Paul Britt, Sam Barter, Pierre Lewis, MAC1, Perri Hawn és a Nu:GEN közreműködésével.
 
2013-ban hazaköltözött, és aktívan visszatért a magyar könnyűzenei életbe, szóló előadóként. 2021-ben részt vett az Álomutazó című mesemusical előadásában is.
 
Az énekesnő június 11-én, 20:30-as kezdéssel tart koncertet a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, Mórahalmi Nyár elnevezésű rendezvénysorozat nyitányaként.
 
Minden megvásárolt jegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adnak a szervezők ajándékba!
 
Forrás: facebook.com/lovasszinhaz.morahalom / Wikipédia
Kép: szegedma.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner