Hírek / Kultúra

Premierdátumot kapott a Sólyomszem sorozat

2021. július 30. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Ezzel együtt pedig megérkezett az első hivatalos fotó is a két főszereplőről.
 
Nemrég fejeződött be a Disney+ idei harmadik Marveles sorozata, a Loki, de nem kell tartania a rajongóknak attól, hogy az idei évre ennyi lett volna a szuperhősös tartalomból streamingfronton, sőt. Hamarosan érkezik az első animációs széria, a What if...? képében, ezt követően pedig az ősz végén debütál a Sólyomszem sorozat Jeremy Rennerrel a főszerepben, és most már azt is tudjuk, hogy pontosan melyik napon.  
 
A Disney ugyanis nemrég felfedte, hogy a széria november 24-én debütál majd a Disney+ kínálatában, amire úgy hivatkoznak, mint a következő élőszereplős alkotás a felhozatalban. Vagyis ezzel lényegében az is eldőlt (persze nem hivatalosan), hogy a szintén idénre tervezett Ms. Marvel sorozat valamikor decemberben érkezhet a streamingszolgáltatóra, feltéve, ha tényleg ragaszkodnak majd az idei bemutatóhoz.
 
Ezen felül az Entertainment Weekly-nek hála megkaptuk az első hivatalos képet is a Sólyomszemről, amelyen nemcsak Clint Barton tűnik fel, hanem az ő tanítványa, Kate Bishop is a mindig csodálatos Hailee Steinfeld személyében. 
Forrás: puliwood.hu
Kép: deadline


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner