Hírek / Közélet

Regionális úszóversenyt szerveztek a kisteleki Napsugár Otthon lakóinak

2022. június 26. 07:00 Közélet | Szerző: Fazekas Gábor

A Csongrád-Csanád Megyei Napsugár Otthon lakói részére a Tóhajlat Rekreációs és Sportegyesület 2022. 06.20-án regionális úszóversenyt szervezett, 40 fő részvételével. A rendezvény idén először, pályázati forrásból valósult meg.
 
A Napsugár Otthon társintézményeiből, Szegedről, Ásotthalomról, és Ópusztaszerről vettek részt a sporteseményen, mely a Kisteleki Termálfürdőben került lebonyolításra. A rendezvény házigazdái Kerepeczki Magdolna intézményvezető, Szalai Józsefné alapító tag, és Simon Györgyi a Tóhajlat Rekreációs és Sportegyesület elnöke volt.
 
A megnyitó valamint a technikai tájékoztatás után az intézmények csapatai bemelegítő vízi tornán vettek részt. Először az úszni tudók teljesítménymérő úszóversenyen vettek részt. Ezután kezdetét vette a játékos vetélkedő, az úszómedencében, majd kis pihenő beiktatását követően a tanmedencében folytatódott. A versenyt közös vízi zumbával zárták le. Ki a vízben, ki pedig a medencén kívül táncolt.
 
Az eredményhirdetésen a versenyzők emléklapot, és érmet vehettek át, valamint a verseny során az Egyesület által biztosított úszósapkát is megtarthatták, ezzel is ösztönözve őket, hogy gyakorolják ezt a sportágat, továbbá minden résztvevő az egyesület logójával ellátott gumikarkötőt kapott emlékbe.
 
A napot a sándorfalvi étterem által biztosított ebéd zárta le, mely elfogyasztása után, mindenki kellemes fáradtsággal térhetett haza.
 
Forrás és kép: kistelekjaras.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner