Hírek / Kultúra

Rekordot döntött a The Walking Dead spin-offja, a Dead City

2023. június 26. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Többen voltak kíváncsiak rá, mint az eredeti sorozat premierjére - írja a GameStar.
 
Tavaly októberben hivatalosan is véget ért egy korszak, ugyanis lezárult a 11 évadot megélt The Walking Dead. Bizonyára sokan szomorkodtak a fő történetszál zárulta miatt, azonban már korábban is sejthető volt, hogy a széria itt nem fog véget érni teljesen. Nemrégiben több spin-off is bejelentésre került a szériához kapcsolódóan, amelyek több szálon is továbbviszik majd a cselekményt, még jobban kibontva egyes karaktereket.
 
Az első ilyen mellékvágány a The Walking Dead: Dead City, ami június 18-án debütált az AMC és az AMC+ felületein és nagyon úgy néz ki, hogy sokkal többen voltak kíváncsiak a Negan és Maggie karakterére fókuszáló spin-offra, mint azt gondoltuk.
 
A sorozat valószínűleg minden várakozást felülmúlt, hiszen többen nézték a premier idején, mint minden új vagy visszatérő sorozatot, beleértve az eredeti The Walking Dead debütálását, ugyanis a Dead Cityre kétmillió néző volt kíváncsi a vasárnapi premier során.
 
A tévécsatorna VOD felülete, az AMC+, egyébként még 2020-ban indult útjára, és korábban a legnagyobb premier streamingrekordját a The Walking Dead utolsó évadának a tavaly októberi debütálása tartotta. A Dead City egyébként 972 ezer embert ültetett a tévékészülékek elé, amivela 2023-as év legnagyobb tévés premierjének címét is a magáénak tudhatja, azaz minden szempontból kiemelkedő eredménnyel büszkélkedhet.
 
Az AMC elnöke köszönetet mondott minden rajongónak, aki valamilyen formában csatlakozott Maggie és Negan további kalandozásaihoz és nagyon reméli, hogy legalább ilyen fokú érdeklődés és izgalom övezi majd az évad további részeit is, ami ígérete szerint rengeteg meglepetést tartogat majd a nézők számára. Erősen kezdett tehát a The Walking Dead új univerzuma, amely a Dead Cityn kívül még további két spin-offal is bővül majd, amik Darlyre, illetve Michonne és Rick szerelmére fókuszálnak majd.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: Variety


next 5

A mi világunk

Hírek