Hírek / Egyéb/Archív

Sikeresen szerepeltek a vásárhelyi kollégisták Szentesen

2023. június 9. 07:49 Egyéb/Archív | Szerző: Megyeri József

Nagy múlttal rendelkező sporteseményen vett részt a Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégium sportos csapata.

Nagy örömünkre szolgál, hogy több évnyi kihagyás után június 7-én megrendezték a Mozdulj 2023 versenyt Szentesen, a Terney Béla Kollégiumban. Három város legjobb kollégista focistáit hívták el egy barátságos találkozóra. Szentes és Hódmezővásárhely mellett a szlovákiai Ógyala városából érkeztek sportolni vágyó fiatalok.

Fiúk és lányok körmérkőzések formájában döntötték el a helyezéseket. Az eredményhirdetés során okleveleket és kupákat kaptak a csapatok. Ezek a mérkőzések egy felkészülési lehetőséget biztosítottak a Cserkó focistáinak, hiszen hétvégén Szekszárdra utaznak, ahol a XIII. KOLIMPIA versenyén mérettetik meg magukat. Jó hangulatú, barátságos, sportszerű meccseket játszottak a diákok, melynek végeredményeként a lányok 3. a fiúk 2. helyezést értek el.

Az egészséges életmódot népszerűsítő programon túl az is elképzelhető, hogy akár életre szóló barátságok köttettek Szentesen ezen a szép napsütéses júniusi délelőttön. A szervezőknek köszönjük a lehetőséget, akik ígéretet tettek arra, hogy jövőre is mozgásra szólítják majd fel kollégistáinkat. Focistáink vezetőedzője Kovács József, ő koordinálta a lányokat a meccsek alatt, míg Kiss Pál a fiúkat látta el hasznos tanácsokkal. További sikeres felkészülést kívánunk!

HAJRÁ CSERKÓ! Eredményekben gazdag, sikeres kolimpiai részvételt kívánunk a csapatnak!

Horváthné Ruzsa Anita

igazgatóhelyettes


next 5

A mi világunk

Hírek