Hírek / Kultúra

Stallone kiszállt, nem fog több Feláldozhatók filmben szerepelni

Október 21. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Befejeződött a negyedik The Expendables forgatása, Stallone végleg elköszönt a franchise-tól - írja a gamestar.hu.
 
Tíz évvel ezelőtt Sylvester Stallone és David Callaham megmutatta, milyen filmet lehet összehozni a világ legismertebb, legkedveltebb akciófilmes színészeivel. Mivel a Feláldozhatók - egyáltalán nem meglepő módon - óriási pénzügyi sikert aratott, 2012-ben és 2014-ben is újabb résszel bővült a sorozat, jövőre mutatkozik be a negyedik rész, és tervben van egy spin-off, valamint egy női főszereplős variáció, amiről már évek óta semmit nem hallottunk.
 
Legalább a Feláldozhatók 4 forgatása véget ért, amit Stallone az Instagramon jelentett be.
 
Videójában elmondta, hogy bár nagyon élvezi a munkát, úgy gondolja, itt az idő átadni a stafétát Jason Stathamnek, akinél szerinte jó kezekben lesz a franchise. Úgy érzi, a legjobb dolog nem csak szórakoztató, de mondanivalót is kínáló filmeket késszíteni, olyanokat, amik nem kizárólag az akcióról szólnak, és a nézők a küldetéssel, a karakterekkel tudnak azonosulni.
A The Expendables 4-nek még nincs konkrét premierdátuma, de 2022-re várható a bemutatója. A Sztoriról sem tudni semmit egyelőre. A stábhoz Megan Fox, Curtis "50 Cent" Jackson és Tony Jaa is csatlakozik.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: gamingbible.co.uk


next 5

A mi világunk

Hírek