Hírek / Kultúra

Story trailert kapott az Amnesia: The Bunker

2023. március 21. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Valami nagyon nem szeretné, hogy kijussunk a bunkerből - írja a GameStar.
 
A Soma és a Penumbra fejlesztői végre folytatják közkedvelt szériájukat, az Amnesiát, de ezúttal nem szervezték ki a munkát, mint az Amnesia: A Machine for Pigs esetében. Ezúttal egy elhagyatottnak tűnő, labirintusszerű bunkerbe kalauzolnak el minket az első világháború idején, hogy egy francia katona, a zászlóaljától elszakadt és magányosan kódorgó Henri Clementet irányítva próbáljunk meg megmenekülni a föld alól. A bunker ugyanis a látszat ellenére nem üres. 
 
Henrire minden árnyékból halálos veszély les, hiszen egy ismeretlen lény mellett a csapdákkal és egyéb környezeti akadályokkal is boldogulnia kell, így ha meg akarja újra látni a napfényt, mindent be kell vetnie: már fegyvert is használhatunk a továbbjutás érdekében. 
 
A Frictional Games ráadásul arra is ügyelt, hogy a játékosok ne memorizálhassák a kiutat, ugyanis az Amnesia: The Bunker sandbox-szerű környezete minden végigjátszás során máshogy épül fel, és fontos szerepet kap benne az erőforrások felkutatása is. Szerencsére van egy hub, amely egyfajta biztonságos szobaként funkcionálva lehetővé teszi, hogy mentsünk, üzemanyaggal lássuk ela genetárort és tároljuk a megszerzett erőforrásokat, szóval teljesen azért nem vagyunk elveszve. 
 
A játék legújabb trailere a sztorira fókuszál, de ízelítőt ad a játékmenet minden részéből: 
Az Amnesia: The Bunker május 16-án fog befutni PC-re, valamint PlayStation és Xbox konzolokra, a Game Pass előfizetők pedig már a megjelenés napjától játszhatják.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: Steam


next 5

A mi világunk

Hírek