Hírek / Egyéb/Archív

Címkék

#mozi #film #sztárok

Sylvester Stallone is visszatér A galaxis őrzői 3-ban

2021. november 16. 08:30 Egyéb/Archív | Szerző: Fazekas Gábor

A galaxis őrzői 2. részének egyik nagy meglepetése volt Sylvester Stallone cameója, aki egy rövid jelenet erejéig tűnt fel a Fosztogatók főnökének, Stakar Ogordnak (Starhawk) a szerepében. És bár a film egyik stáblistás jelenete még tett is arra utalást, hogy a jövőben visszatérhet a karakter, erre senki nem számított úgy igazán. Pedig úgy tűnik, hogy éppen ez a helyzet.
 
A hírt maga Stallone leplezte le nemrég, az Instagram-profilján közzétett egyik videójában. Ebben ugyanis éppen egy film kulisszák mögötti részébe enged bepillantást, amelyről elég hamar elárulja, hogy a nemrég elkezdődött A galaxis őrzői 3 forgatásának a helyszíne. A videóban a háttérmunkák egy nagyon kicsi, ám annál drágább részletét mutatja meg a rajongóknak, hogy miként is zajlik egy hollywoodi szuperprodukcióban az arcok másolása.

A galaxis őrzői 3 premierje 2023. május 5-én esedékes, főszerepben pedig feltűnik Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Sean Gunn, Will Poulter (Adam Warlock) és Chukwudi Iwuji.

Forrás: puliwood.hu
Kép: collider.com

Címkék

#mozi #film #sztárok


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner