Hírek / Sport

Szalai játszhat Andorra ellen

2021. szeptember 8. 07:45 Sport | Szerző: Fazekas Gábor

Az Albánia elleni világbajnoki selejtezőt pozitív koronavírusteszt miatt kihagyni kénytelen Szalai Ádám is pályára léphet szerdán, az Andorra elleni mérkőzésen – közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség.
 
Az MLSZ tájékoztatása szerint a nemzetközi szövetség által előírt kötelező tesztelés az összes játékos és stábtag esetében negatív eredményt hozott, így Marco Rossi szövetségi kapitány valamennyi egészséges játékosára, így Szoboszlai Dominikra és Szalai Ádámra is számíthat a szerdán 20:45-kor kezdődő vb-selejtezőn, amelyet az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetít.
 
A magyar válogatott csapatkapitánya múlt csütörtökön, az Anglia ellen 4–0-ra elveszített hazai találkozón kezdőként végig a pályán volt, ám azt követően pozitív tesztet szolgáltatott, így nem léphetett pályára a vasárnap Albániában 1–0-ra elvesztett világbajnoki selejtezőn, izolálták és el is hagyta a telki edzőtábort. Később két, az Európai Labdarúgó Szövetség által is elismert laborban elvégzett PCR-tesztje is negatív lett, most pedig a harmadik vizsgálat sem mutatta ki nála a vírust.
 
Forrás és kép: M4Sport


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner