Hírek / Kultúra

Szeptemberben érkezik az új Resident Evil-film

Február 8. 07:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Kiadós huszonötödik születésnapnak néz elébe a Resident Evil-sorozat, elvégre a legújabb élőszereplős film is idén debütálhat majd. Ha minden jól megy, talán már a mozikban - írja a gamekapocs.hu
 
Napra pontos premierdátumot kapott a továbbra is csak Resident Evilként emlegetett mozi, a hírek szerint 2021. szeptember 3-án számíthatunk a debütre. A Sony Pictures forgalmazásában megjelenő adaptáció független lesz a Milla Jovovich főszereplésével készült sorozattól, és az ígéretek szerint az első két játékot igyekszik majd a lehető leghűbben feldolgozni - erről árulkodnak a kiszivárgott forgatási fotók is.
 
A filmet Johannes Roberts (47 Meters Down) írta és rendezte, a szinopszis szerint pedig 1998-ban, Raccoon Cityben járunk majd "egy végezetes éjszaka" eseményeit követően. A forgatási munkálatok decemberben értek véget, a színészgárdában pedig olyan nevek szerepelnek majd, mint Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy) és Neal McDonough (William Birkin).
 
A Resident Evil-rajongók ezenkívül két további feldolgozásnak örülhetnek a közeljövőben: a Netflix egy élőszereplős és egy animált sorozatot is szállít majd a témában.
 
Forrás és kép: gamekapocs.hu


next 5

A mi világunk

Hírek