Hírek / Kultúra

Szörnyella gonoszabb, mint valaha: új előzetest kapott Emma Stone filmje

2021. április 9. 08:05 Kultúra | Szerző: Dudás Róbert

A Disney csavart egyet a 101 kiskutya történetén és végre megtudjuk, hogyan lett Szörnyellából az egyik legkegyetlenebb főgonosz a mesék világában.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cruella (@disneycruella)

 

Talán az évtized egyik legzseniálisabb húzása volt a társaság részéről, hogy elkezdte újraalkotni az eredeti rajzfilmjei élőszereplős változatát. Bár a remake-ek több kevesebb sikert arattak a nézők körében, a moziba így is sikerült elcsalogatni az embereket, a stúdió pedig jól megtömte ezzel a zsebeit.

A következő várva várt produkció nem más, mint a kegyetlen kölyökdalmata gyűjtő Szörnyella de Frász lesz, amit május 28-án terveznek bemutatni. Az alkotás azonban nem a már jól ismert történetet dolgozza majd újra, hanem egy teljesen más szemszögből élvezhetjük majd a klasszikust – írja a Vulture.

Az eredettörténet egészen a 70-es évek Londonjáig kalauzol el bennünket, ahol egy fiatal, meg nem értett divattervező, aki kitaszítottnak érzi magát az emberek között, megszállottjává válik a dalmatáknak, mígnem megszületik a kíméletlen és hátborzongató főgonosz, Szörnyella.

Stone két csatlósát Joel Fry (Trónok harca) és Paul Walter Hauser (Cobra Kai) alakítja majd, de Emma Thompson is játszik a készülő moziban. Az ő szerepének "köszönhetően" ismerhetjük meg Szörnyella ma is ismert kegyetlen valóját.

Forrás: hirado.hu

 


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner