Hírek / Kultúra

Szülinapja alkalmából köszöntötték fényesi Tóth Jánost

Január 11. 18:30 Kultúra | Szerző: Égető Réka

Fényesi Tóth Jánosnak, a Vásárhelyi esték, majd az …és én műsor megálmodójának, vezetőjének meglepetés műsorral kedveskedtek volt  vendégei, közönsége, zenész és irodalmi színpados társai  születésnapja alkalmából. Korsós Gyöngyi, az est szervezője a Rádió 7-nek elmondta, a résztvevők közül többen saját kis előadással készültek.

Fényesi Tóth János évek óta Hódmezővásárhely kulturális életének egy meghatározó figurája. Több irodalmi, közéleti, kulturális est szervezője is volt. Legutóbb indított sorozata az …és én címet viseli. Most „akasztották a hóhért”, hiszen ő került reflektorfénybe: ismerősök, barátok, állandó vendégek szervezésében egy meglepetéssel készültek fényesi Tóth Jánosnak.

Az est szervezője, Korsós Gyöngyi elmondta, hogy teljes titokban zajlott a háttérmunka. Az ünnepelt valami összeesküvést ugyan sejtett, de pontosan nem tudta, mire is számíthat. Úgy tudta, Zoltai Attila zenésznek egy előadására érkeznek Ambrus Sándorral együtt. Tévedett, bár Zoltai Attila is meglepte őt pár kedves dallammal.

Sokan készültek még előadással, így például Mucsi Imre, a Parázsszünet, a Károlyi Színpad tagjai, Gardiné Julika, valamint Tóth Zsóka.

É.R.


next 5

A mi világunk

Hírek