Hírek / Közélet

Takarékos gazdálkodást kér az önkormányzatoktól Lázár János

Május 10. 21:45 Közélet | Szerző: Megyeri József

Az ivóvíz minőségének javításában, a belvízelvezetésben és a Művelődési Ház energetikai korszerűsítésében kérte Lázár János segítségét a székkutasi képviselőtestület kedden délután. A vásárhelyi és a makói térség országgyűlési képviselője a település vezetésével fejlesztési elképzelésekről egyeztetett.

Lázár János a Rádió 7-nek elmondta, folyamatosan járja a választókörzetét, hogy tárgyaljon az önkormányzatok jövőbeli terveiről, azonban az orosz-ukrán háború okozta gazdasági hatások miatt mindenhol óvatosságra hívja fel a döntéshozók figyelmét.

„Azt kérem és javaslom az önkormányzatoknak, hogy takarékoskodjanak, mert lehetnek szociális problémák, ezért elképzelhető, hogy a lakosokat segíteni kell. A szükséges, az emberek életét javító, valamint az önkormányzat működését hatékonyabbá tevő és költségeket csökkentő beruházásokat kell letenni az asztalra. Reményeim szerint június végére, július elejére tisztán láthatunk majd, hogy a következő másfél-két esztendőben milyen lehetőséget tudok biztosítani számukra” – tette hozzá a politikus.


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner