Hírek / Egyéb/Archív

The Last of Us kísértetházzal bővülnek a Universal Studios élményparkjai

2023. június 19. 07:15 Egyéb/Archív | Szerző: Fazekas Gábor

Sajnos vidám- és élményparkokkal mi Magyarországon nem állunk annyira jól, de tőlünk nyugatra és a Távol-Keleten is vannak olyan létesítmények, ahol, ha hajlandóak vagyunk kiállni a hosszú sorokat, feledhetetlen élmények várhatnak ránk - írja a GameStar.
 
A Universal Studios Hollywood, valamint a Universal Orlando is ilyen helyek, ahova idén halloweenkor egy The Last of Us-témájú attrakció is beköltözik, melyet kifejezetten a játékok inspiráltak, nem pedig az HBO sorozata.
 
A bejelentés szerint lesznek mindenféle élőholtak a clickerektől a stalkereken át a runnerekig, továbbá felbukkan Joel és Ellie is, akik a résztvevőket segítik.
 
"A Halloween Horror Nights lelkes rajongóiként és gyakori látogatóiként megtisztelő számunkra, hogy idén a The Last of Us is szerepet kap a felhozatalban. Nagyon izgalmas volt együtt dolgozni a Universallal, életre kelteni a játék világát, és a legkisebb részletekre is odafigyelni, amiket a rajongóink olyan jól ismernek." - nyilatkozta Neil Druckmann, a Naughty Dog elnöke.
 
Újraalkotnak néhány konkrét helyszínt is, de további részleteket valószínűleg később fognak tudni elárulni. Az orlandói parkban szeptember 1-től, Hollywoodban szeptember 7-től lehet majd részt venni az élményben.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: HBO


next 5

A mi világunk

Hírek