Hírek / Egyéb/Archív

The Sinking City: 15 perc ízelítő

Április 15. 15:35 Egyéb/Archív | Szerző: Fazekas Gábor

A Frogwares nyitott világú Cthulhu-horrorjáról, az ukrán fejlesztők eleddig meglehetősen kevés infót hoztak nyilvánosságra, pedig igen ambiciózus játékról van szó. A "The Sinking City" brutálisan nyomasztó, így a kozmikus horror rajongói számára valódi ínyencfalatnak bizonyulhat.
 
A játékban egy magánnyomozót alakítunk az 1920-as években, akit új ügye New Englandbe, a Massachusetts-i Oakmont városába szólítja. A települést elöntötte az árvíz, amit azonban nem a nagy esőzések, hanem egyértelműen természetfeletti tényezők okoztak, a helyieken pedig gyorsan eluralkodik az őrület.
Nemrég március 21-éről egészen június 27-éig halasztották a The Sinking City megjelenését, hogy kirángassák a zsúfolt tavaszi szezon közepéről.
 
A fejlesztés szépen halad, de így legalább kapott még egy kis időt a Frogwares a játék tökéletesítésére. A GameInformer lehetőséget kapott arra, hogy 2 órát játsszon, és ebből negyed órát rögzítsen, ezt láthatjuk fentebb. Van egy kis kalandozás, menüben lépkedés, beszélgetés; kicsi ebből, kicsi abból.
 
Ha többet akar tudni a játékok világából, csütörtökön este 7-kor Rádió7 Gamer! 
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: microsoft.com


next 5

A mi világunk

Hírek