Hírek / Közélet

Több helyen is lehet vásárolni jegyet a tram-trainre

Július 29. 12:48 Közélet | Szerző: Megyeri József

Hétfőtől félóránként jár és fizetőssé válik a tram-train. A vasútvillamos hajnal fél 4 és este fél 11 között minden óra 1 és 30 perckor indul Vásárhelyről Szegedre, Szegedről Vásárhelyre pedig negyed 5 és este háromnegyed 11 között minden óra 16 és 45 perckor közlekednek a szerelvények. Csütörtöktől vasárnapig éjszakai járatok is lesznek.

Biber Anett, a MÁV szóvivője a Rádió 7-nek elmondta, egy teljes áru vonaljegyért 465 forintot kell fizetni a két város között. A teljes áru havi bérlet 17800 forintba kerül. Hozzátette: jegyeket a szerelvényeken, az automatákból is lehet vásárolni, azonban csak bankkártyával lehet fizetni azokon.

„A jegykiadó automatákból is nagyon egyszerűen meg lehet vásárolni a menetjegyeket. Ezek az utasbeállóknál lévő nagy sárga fémdobozok, amik Vásárhelyen minden megállónál, Algyőn, illetve Szegeden, az Aradi vértanúk terén, a Széchenyi téren, az Anna kútnál, a Rókusi templomnál, a Vásárhelyi Pál utcánál és a Rókusi vasútállomásnál találhatók. A vasúti pénztárakban is van lehetőség jegy és bérletvásárlásra, valamint a jegy.mav.hu és a MÁV applikáció is alkalmas erre a célra” – ismertette Biber Anett.


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner